2021


Onze 7 provinciën - route

Ondanks het feit dat corona nog niet onder controle is maken wij weer fietsplannen voor dit jaar. We gaan ervan uit dat we binnenkort gevaccineerd worden en in mei/juni met een gerust hart kunnen fietsen.

Het wordt dit jaar wel een ander rondje; we bouwen wat meer rust in. Iedere dag opbreken, fietsen en weer opbouwen wordt iets teveel van het goede.

Het plan is om vanuit huis in 2 dagen naar Wassenaar te fietsen, daar een paar dagen te blijven om o.a. Delft, Leiden en Den Haag te bezoeken. 

Dan weer een dag fietsen naar Landsmeer voor een bezoekje aan Amsterdam en de Zaanse Schans.

Vervolgens in 2 dagen naar Urk (met de boot van Enkhuizen naar Stavoren), weer een paar dagen rust, dan naar Lelystad, ook daar weer genoeg te doen; Oostvaardersplassen en Bataviawerf.

Daarna gaan we in 2 dagen naar Ruurlo, verkennen daar de omgeving en gaan dan met nog een paar dagen Berg en Dal weer richting West-Brabant.

We verwachten 3 à 4 weken onderweg te zijn. Het rondje is 600 km, we verwachten tijdens de "rust"-dagen ook de nodige kilometers te maken. In totaal zouden toch op zeker 1000 km moeten komen. Omdat we 7 provincies aan gaan doen hebben we ons rondje de 7 provinciën-route gedoopt.


De route in detail: Onze 7 provinciën - routeGeen opmerkingen:

Een reactie posten