Wie zijn wij

Wij zijn Hans (1946) en Marja (1953) Bosch en fietsen en (tent)kamperen zijn onze passie.

We hebben altijd al gefietst, in 1984 gingen we voor het eerst met onze 2 zonen op de fiets op vakantie: Hans met een fietskar met alle kampeerspullen + voor- en achtertassen en Marja met Richard achterop en fietstassen aan de voordrager. Patrick, toen 8 jaar, fietste zelf mee, helemaal van West-Brabant naar Duitsland. Die fietsvakanties hebben we volgehouden tot de jongens een jaar of 15 en 17 waren en bij hun de animo ver te zoeken was. Hele trauma’s hebben ze daaraan overgehouden, zeggen ze.


In 2007 hebben wij onze eerste Koga’s gekocht en begon het, mede dankzij spinning waardoor we weer een goede fietsconditie kregen, toch weer te kriebelen… Fietsen en tentkamperen is het eigenlijk helemaal voor ons. 
Zo is het idee geboren om een grote fietstocht te maken op het moment dat we beiden gestopt zouden zijn met werken. Iedereen denkt dan aan een tocht naar Santiago de Compostela maar wij hebben gekozen voor een tocht door Frankrijk. Als voorbereiding daarop hebben we een aantal kleinere tochten gemaakt. Die tocht door Frankrijk hebben we, door omstandigheden, gefietst in 2010 én 2011. Sindsdien fietsen we ieder jaar een grote(re) tocht, meestal voorafgegaan door een "oefenrondje". Niet dat zo'n rondje echt nodig is, maar 't is zo leuk...


Verslagjes van alle tochten vind je op dit weblog, klik daarvoor op een van de tabs hierboven.


Reacties zijn altijd welkom via onderstaand formulier of op ons
e-mailadres: hansenmarja.bosch@outlook.com


Zoals je onder het kopje "2022" kunt lezen hebben we een camper gekocht en wordt dat onze nieuwe manier van vakantie en fietsen.
Daarom zullen hier geen nieuwe pagina's meer komen, maar zolang we nog bezoekers hebben op ons weblog houden we het in de lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten